Gesprekken

Op verhaal komen
Soms kan je het gevoel hebben dat je er alleen voor staat. Dat je je eigen leven invulling en richting moet geven maar dat je even niet goed weet hoe en waarheen.
Je staat telkens weer voor een nieuw kruispunt, een nieuwe levensfase lijkt het wel. Misschien ben je uit het veld geslagen door dingen die jou overkomen of heb je bijvoorbeeld het gevoel dat je de balans in je leven kwijt bent. Dat je helemaal vastgelopen bent. Of dat je ver verwijderd bent van een kern in je leven. Je vraagt je misschien af of er een leidraad of een kader voor jou is om in en vanuit te leven. Wat werk in je leven betekent en of je verder wil in je huidige baan. Wie je geworden bent in je relatie en of je jezelf daarin nog herkent. Welke boodschappen je jouw kinderen wil meegeven in hun leven. Je droomt misschien van een bevrijding uit een bepaalde situatie maar je weet niet waar te beginnen. Of je verlangt juist nu naar meer perspectief op je huidige situatie.
Je loopt tegen zaken aan waar je graag eens met iemand over zou willen praten.

  • Voor gesprekken over geloof en/of zingeving of over hoe je je leven beschouwen kunt.
  • Voor gesprekken die helpen zoeken naar verdieping en richting in je leven.
  • Voor gesprekken over wie je bent en wie je wil zijn.
  • Voor gesprekken die een nieuwe beweging in gang helpen zetten.
  • Voor gesprekken in een situatie van crisis. Om orde in de chaos te scheppen. Om steun en richting.

Hoe werken we samen?
We beginnen met een oriënterend gesprek, oriënterend voor ons beiden. Jij kunt dan aanvoelen of je met mij in gesprek wil en ik kan beoordelen of ik iets voor je kan betekenen.
Als we met elkaar verder gaan werken zullen we samen een plan maken en afspreken hoeveel gesprekken we nodig denken te hebben.
Ter inspiratie en verdieping kunnen we ook werken met verhalen en gedichten om jouw levensverhaal en identiteit kracht bij te zetten en te verdiepen.